Ανταμείβει τα στοιχήματα στο Copa del Rey η Mybet

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet στρέφει σήμερα το βλέμμα της στην Ιβηρική χερσόνησο και στους ισπανικούς αγώνες του Copa del Rey στο ποδόσφαιρο. Οι επιλογές στοιχηματισμού είναι αρκετές και οι παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Παράλληλα, όμως, θα έχουν και την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού, χωρίς το παραμικρό ρίσκο, συμμετέχοντας στην σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων.

Η Mybet ανακοίνωσε τη σημερινή της προσφορά και υπόσχεται να ανταμείψει με στοιχήματα δίχως ρίσκο όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνα του Copa del Rey.

 

Κέρδη και ανταμοιβές στα σημερινά στοιχήματα

Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο σήμερα και υπόσχεται να χαρίσει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο σε όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του Copa del Rey. Εφόσον συμμετάσχουν στην προσφορά και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις επόμενες τρεις ημέρες, ώστε να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

Το στοίχημα που θα εξασφαλίσουν όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά, τέλος, θα έχει αξία ίση με το 50% του ποσού που θα στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες του Copa del Rey, έως ένα συγκεκριμένο όριο.

 

Διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Αρχικά, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εγγραφούν στην προσφορά της εταιρείας στοιχημάτων Mybet, έως τις 00:59, μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, να σημειώσουμε πως μέσα σε αυτούς βρίσκονται και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος διότι η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας. Έπειτα, και πάλι με το ίδιο χρονικό περιθώριο, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του Copa del Rey. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να τοποθετηθούν πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Ωστόσο, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 20 ευρώ.

Επιπλέον, μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί να συνοδεύονται από απόδοση 2.00 και άνω. Τέλος, δεν έχει καμία σημασία αν θα κερδίσουν ή όχι. Σε κάθε περίπτωση, οι παίχτες που τοποθέτησαν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία