Επιστροφή χαμένων χρημάτων από την Boylesports

Οι επόμενες ημέρες επιφυλάσσουν αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες ποδοσφαίρου, ειδικά για τους λάτρεις του αγγλικού (και του ισπανικού) ποδοσφαίρου, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, αλλά και να στοιχηματίσουν σε αναμετρήσεις που υπόσχονται θέαμα και συγκινήσεις. Δύο από αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, θα τους επιτρέψουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη νέα προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Boylesports.

 

Πρόκειται για τον αγώνα της Κυριακής (15 Μαΐου) ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ, για την Premier League, και τον αγώνα της Τετάρτης (18 Μαΐου) ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Σεβίλλη, για τον τελικό του Europa League. Οι δύο αυτοί αγώνες συνοδεύονται από δεκάδες στοιχηματικές αγορές και όλες τους συμμετέχουν στην προσφορά της Boylesports για την επιστροφή χρημάτων.

 

Συγκεκριμένα, η Boylesports υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες, ύψους έως και 25 ευρώ. Και τα χρήματα αυτά θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχήματος, το οποίο θα επιτρέψει στους παίχτες να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο σε έναν επόμενο αγώνα της επιλογής τους.

 

Για να προχωρήσει, όμως, η Boylesports στην επιστροφή των χαμένων χρημάτων προς τα μέλη της, θα πρέπει να επαληθευθεί οπωσδήποτε το σενάριο που έχει ανακοινώσει. Το σενάριο αυτό θέλει την μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι οποιασδήποτε εστίας, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η προσφορά, μάλιστα, θα ενεργοποιηθεί μόνο αν η μπάλα χτυπήσει το οριζόντιο δοκάρι (όχι στα πλαϊνά) και επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς διακοπή του αγώνα.

 

Εφόσον επαληθευθεί το σενάριο, η Boylesports θα επιστρέψει τα χρήματα που ενδεχομένως έχασαν όσοι στοιχημάτισαν στον αγώνα, σε οποιαδήποτε αγορά. Ωστόσο, στην προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη των δύο αγώνων.

 

H Boylesports είναι ιρλανδικής καταγωγής και δεν ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος μιας και δεν διαθέτει την απαραίτητη άδεια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία