Στοιχηματική εταιρεία Mybet: Οι ισοπαλίες ευνοούν τους τολμηρούς!

Η στοιχηματική εταιρεία Mybet ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους σημερινούς αγώνες του Europa League. Πρόκειται, μάλιστα, για μια προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν οι πιο… τολμηροί παίχτες, εκείνοι που θα τοποθετήσουν στοιχήματα στο ενδεχόμενο της ισοπαλίας στους σημερινούς αγώνες.

Αναλυτικότερα, η Mybet υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν ένα παρολί με στοιχήματα σε τρεις ισοπαλίες στους σημερινούς αγώνες του Europa League. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στις ισοπαλίες και προβλέψουν σωστά θα ανταμειφθούν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά;

Αφού πρώτα εγγραφούν στη σημερινή προσφορά της Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της Ελλάδος, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του Europa League. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τριών σημείων, το οποίο θα αποτελείται αποκλειστικά από προβλέψεις για ισοπαλία σε αντίστοιχους αγώνες του Europa League. Επιπλέον, το παρολί θα πρέπει να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορά σε σημεία με συνολικές αποδόσεις 3.00 και άνω.

Τέλος, βασική προϋπόθεση για να εξασφαλίσει κάποιος την ανταμοιβή της προσφοράς είναι να προβλέψει σωστά. Κοινώς, μόνο τα κερδισμένα παρολί θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της στοιχηματικής εταιρείας Mybet.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Εφόσον καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά, οι παίχτες που συμμετείχαν στην προσφορά θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει αξία ίση με αυτή του παρολί (έως ένα συγκεκριμένο όριο) και θα μπορεί να τοποθετηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να αποφέρει κέρδη.

Χάρη σε αυτό το στοίχημα, λοιπόν, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από τον λογαριασμό τους.

Να σας θυμίσουμε πως και την προηγούμενη εβδομάδα η Mybet ανακοίνωσε δωρεάν στοίχημα στις ισοπαλίες του Europa League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία