Ανταμοιβή στον αγώνα της ημέρας από τη Mybet

Η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα έναν αγώνα που ξεχωρίζει στο πρόγραμμά της και υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίσουν σε αυτόν και κερδίσουν. Πρόκειται για μια προσφορά που μπορεί να αυξήσει την αξία των στοιχημάτων (αρκεί οι παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να κερδίσουν) και έχει ενεργοποιηθεί σήμερα, με αντικείμενο τον αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19 στο ποδόσφαιρο ανάμεσα σε Γερμανία και Ολλανδία.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Γερμανία-Ολλανδία, λοιπόν, θα διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη, αλλά και την ανταμοιβή που υπόσχεται η προσφορά της Mybet.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο

Κάθε παίχτης που θα εκμεταλλευτεί την προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Mybet, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα και κερδίζοντας, θα εξασφαλίσει και ένα στοίχημα που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Αναλυτικότερα, η Mybet χαρίζει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο σε κάθε παίχτη που θα καλύψει τις προϋποθέσεις της προσφοράς, προκειμένου να το χρησιμοποιήσει σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός των επόμενων τριών ημερών και να διεκδικήσει κέρδη, χωρίς να χρησιμοποιήσει χρήματα από τον λογαριασμό του.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν την ανταμοιβή της σημερινής προσφοράς της στοιχηματικής εταιρείας Mybet θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να εγγραφούν σε αυτή, έως τη λήξη του Γερμανία-Ολλανδία που διεξάγεται στις 19:00, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα, pre-game ή live, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές του αγώνα. Το στοίχημά τους, όμως, θα πρέπει να είναι μονό, να έχει αξία 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω. Τέλος, είναι βασική προϋπόθεση το να κερδίσει το εν λόγω στοίχημα, προκειμένου να αποφέρει κέρδη, αλλά και την ανταμοιβή της προσφοράς.

Το εν λόγω στοίχημα μπορούν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες στοιχημάτων καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία