Εταιρεία στοιχήματος Mybet: Ενισχυμένη αξία στα παρολί της Δευτέρας

Τα παρολί αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους παίχτες του στοιχήματος, προκειμένου να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, συνδυάζοντας τις επιλογές τους. Αν και συνοδεύονται από αυξημένο ρίσκο, πολλές φορές αξίζουν, εξαιτίας των περισσότερων κερδών που υπόσχονται. Παράλληλα, δεν είναι λίγες οι φορές που η αξία τους ενισχύεται ακόμη περισσότερο, χάρη στις προσφορές από τις εταιρίες στοιχημάτων με τις οποίες συνοδεύουν αποκλειστικά τα παρολί στοιχήματα.

Μια τέτοια προσφορά έχει ανακοινώσει σήμερα η εταιρεία στοιχήματος Mybet. Μέσω της συγκεκριμένης προσφοράς, τα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες σήμερα στο ποδόσφαιρο θα αποκτήσουν ενισχυμένη αξία, χάρη στο γεγονός ότι μπορούν να τους αποφέρουν όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet

Η ανταμοιβή αυτή δεν είναι άλλη από ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας Mybet και τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί θα διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και το στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα τους δώσει έπειτα να την ευκαιρία να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους, χωρίς να ρισκάρουν άλλα χρήματα.

Το εν λόγω στοίχημα θα έχει συγκεκριμένη αξία (ίση με το 1/3 της αξίας του παρολί, έως ένα συγκεκριμένο ποσό) και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις επόμενες τρεις ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet θα πρέπει πρώτα να δηλώσουν συμμετοχή, έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα της 3ης Οκτωβρίου. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί.

Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά σε αγώνες ποδοσφαίρου και να έχουν αξία 30 ευρώ και άνω. Επιπλέον, θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση 3.00 και άνω. Τέλος, δεν έχει σημασία ποιους αγώνες ή ποιες στοιχηματικές αγορές θα επιλέξουν οι παίχτες, ούτε αν τα παρολί κερδίσουν ή χάσουν. Σε κάθε περίπτωση, θα ανταμείψουν τους παίχτες με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Κάθε εβδομάδα η Mybet ανακοινώνει ανταμοιβή στα μέλη της που στοιχηματίζουν παρολί το προηγούμενο παρολί που ανακοίνωσε ήταν για τους αγώνες του Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία