888: Επιστροφή χαμένων χρημάτων στο ακριβές σκορ ποδοσφαίρου

Η στοιχηματική αγορά του ακριβούς σκορ σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου αποτελεί μία από τις πλέον απαιτητικές, καθώς οι παίχτες καλούνται να επιλέξουν ανάμεσα σε αρκετά ενδεχόμενα. Πολλές φορές, μάλιστα, όσοι αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους και τις ικανότητές τους στη συγκεκριμένη αγορά αποτυγχάνουν παταγωδώς και δεν πλησιάζουν καν στο σκορ που τελικά σημειώνεται σε κάποιον αγώνα. Κάποιοι, μάλιστα, καταλήγουν να έχουν προβλέψει το ακριβώς αντίθετο!

 

Για αυτούς ακριβώς τους παίχτες φροντίζει η νέα προσφορά της 888. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος υπόσχεται επιστροφή χρημάτων στους παίχτες που στοιχηματίζουν στο ακριβές σκορ επιλεγμένων αγώνων ποδοσφαίρου, υπό μία προϋπόθεση: να είναι τόσο λάθος η πρόβλεψή τους που ο αγώνας να λήγει με το ακριβώς αντίθετο σκορ! Για παράδειγμα, την επιστροφή χρημάτων που υπόσχεται η 888 θα δικαιούται ένας παίχτης που θα στοιχηματίσει στο 0-2 ενός αγώνα και τελικά ο αγώνας λήξει 2-0.

 

Στη συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχουν όλοι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες επιλεγμένων διοργανώσεων – της αγγλικής Premier League, της ισπανικής Primera Division και του Champions League. Και, προκειμένου να δικαιούνται την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα, αξίας τουλάχιστον 5 ευρώ, πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του ακριβούς σκορ. Στην προσφορά δε συμμετέχουν ούτε τα live στοιχήματα ούτε τα παρολί.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και αποτύχουν παταγωδώς στην πρόβλεψη του ακριβούς σκορ θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 25 ευρώ. Τα χρήματα αυτά θα έχουν τη μορφή δωρεάν στοιχήματος και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε έναν επόμενο αγώνα ποδοσφαίρου, προκειμένου οι παίχτες να διεκδικήσουν χρήματα χωρίς ρίσκο. Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, ισχύει έως και την 1η Ιουνίου του 2016.

Η 888 είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες παγκοσμίως προσφέροντας στα μέλη της τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της 888 και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία