Ανταμείβει τα live στοιχήματα στο βόλεϊ η ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Μια νέα προσφορά** της Novibet καταφέρνει να ξεχωρίσει στο πρόγραμμά της, αφού δεν απευθύνεται ως συνήθως στα μέλη της που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όσους στοιχηματίζουν στο βόλεϊ. Η νέα αυτή προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στους αγώνες βόλεϊ που διεξάγονται στις 21 και 22 Ιουνίου.

Οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή που δικαιούνται, ανεξάρτητα από το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Είτε προβλέψουν σωστά είτε λάθος, η ανταμοιβή θα γίνει δική τους.

 

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά** της Novibet

Η προσφορά** που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet για όσους στοιχηματίζουν στο βόλεϊ ισχύει σήμερα 21 και αύριο 22 Ιουνίου. Οι παίχτες που θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο live των αγώνων.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν δύο μονά live στοιχήματα σε αντίστοιχους αγώνες βόλεϊ. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν συνολική αξία 25 ευρώ και άνω, ενώ παράλληλα θα πρέπει να συνοδεύονται από απόδοση τουλάχιστον 1.50. Από εκεί και πέρα, μπορούν να αφορούν σε οποιονδήποτε αγώνα βόλεϊ και σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Και, όπως προαναφέρθηκε, δεν παίζει κανένα ρόλο το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Τρεις διαφορετικές ανταμοιβές μέσω της προσφοράς**

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά** της Novibet και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα δικαιούνται ένα από τα τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζουν οι υπεύθυνοι. Κάθε στοίχημα έχει και διαφορετική αξία (μικρή, μεσαία και μεγάλη) και το ποιο θα κερδίσει ο κάθε παίχτης εξαρτάται από το αν θα στοιχηματίσει 25-49,99 ευρώ, 50-99,99 ευρώ ή 100 ευρώ και άνω.

Όλα τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, χωρίς να απαιτείται η χρήση χρημάτων από τον λογαριασμό του κάθε παίχτη.

Τέλος τα στοιχήματα αυτά μπορούν να τα διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία