Προσφορά για το πρωτάθλημα της ημέρας από την στοιχηματική εταιρία Mybet

Κάθε Παρασκευή, η στοιχηματική εταιρία Mybet επιλέγει το πρωτάθλημα της ημέρας και προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν ανταμοιβές, απλά στοιχηματίζοντας σε αυτό. Σήμερα, το πρωτάθλημα της ημέρας είναι η γαλλική Ligue 2 στο ποδόσφαιρο και όσοι στοιχηματίσουν σε αυτή και καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις θα διεκδικήσουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο, προκειμένου να αυξήσουν ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Mybet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες της Ligue 2 και να διεκδικήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα πρέπει πρώτα να εγγραφούν στη σημερινή προσφορά της Mybet,η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας. Θα πρέπει, μάλιστα, να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 00:59 μετά τα μεσάνυχτα.

Έπειτα, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στη γαλλική Ligue 2. Θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 20 ευρώ, σε σημεία με απόδοση 2.00 και άνω. Ωστόσο, μπορούν να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα ή παρολί και να επιλέξουν οποιονδήποτε από τους σημερινούς αγώνες και οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά.

Εφόσον τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα, δεν έχει σημασία πως θα διευθετηθούν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς της Mybet

Οι παίχτες που θα καλύψουν εγκαίρως τις προϋποθέσεις της προσφοράς της Mybet θα κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα θα έχει αξία ίση με το 50% των στοιχημάτων που τοποθέτησαν στο πλαίσιο της προσφοράς, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Επιπλέον, θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τις τρεις επόμενες ημέρες, σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Mybet πρόσφερε δωρεάν στοίχημα για την αυστριακή Bundesliga σήμερα επέλεξε τη γαλλική Ligue 2.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία