Δωρεάν στοίχημα στο Μάντσεστερ Γ. – Ντόρτμουντ από τη Bwin

Η Μάντσεσετρ Γιουνάιτεντ και η Ντόρτμουντ έρχονται αντιμέτωπες στις 22 Ιουλίου, στο πλαίσιο ενός διαφορετικού αγώνα, για το International Champions Cup. Βέβαια, ο συγκεκριμένος αγώνας είναι διαθέσιμος και προς στοιχηματισμό και τα μέλη της Bwin μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, στοιχηματίζοντας σε ένα πλήθος στοιχηματικών αγορών.

 

Όσοι, μάλιστα, στοιχηματίσουν στο Μάντσεστερ Γ. – Ντόρτμουντ μέσω της Bwin, μάλιστα, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν και μια νέα προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων. Πρόκειται ουσιαστικά για μια ενισχυμένη απόδοση, η οποία μπορεί να αποφέρει επιπλέον κέρδη, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος.

 

Αναλυτικότερα, η Bwin ενίσχυσε την απόδοση του σημείου του αγώνα που προβλέπει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κερδίσει και πως στον αγώνα θα σημειωθούν περισσότερα από 2,5 γκολ. Η απόδοση του συγκεκριμένου σημείου κανονικά δεν ξεπερνά το 3.40. Χάρη στην προσφορά της Bwin, όμως, αγγίζει πλέον το 5.00.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά έχουν όλα τα μέλη της Bwin, αρκεί να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, για να μπορούν να εκμεταλλευτούν την αυξημένη απόδοση, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα μονό στοίχημα.

 

Αν, τέλος, τα στοιχήματα των παιχτών κερδίσουν (εφόσον, βέβαια, επαληθευθεί η απαιτούμενη εξέλιξη στον αγώνα) θα λάβουν αρχικά τα κέρδη που δικαιούνται σύμφωνα με την κανονική απόδοση (3.40), με τη μορφή μετρητών, και έπειτα θα λάβουν τα υπόλοιπα, με τη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Αν κάποιος, για παράδειγμα, στοιχηματίσει 10 ευρώ, θα κερδίσει 34 ευρώ μετρητά και ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 16 ευρώ. Και το στοίχημα αυτό θα μπορεί να το χρησιμοποιήσει οπουδήποτε επιθυμεί, διεκδικώντας κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

H Bwin δεν ανήκει πια στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος καθώς αποσύρθηκε οριστικά το 2013 από την ελληνική αγορά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Bwin και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία