Κέρδη και ανταμοιβές στο Πορτογαλία-Χιλή υπόσχεται η Mybet

Σχεδόν σε καθημερινή βάση, η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet φροντίζει να ανακοινώσει και μια διαφορετική προσφορά για τα μέλη της, δίνοντάς τους την ευκαιρία να διεκδικήσουν διαφορετικές ανταμοιβές. Η σημερινή προσφορά, μάλιστα, υπόσχεται στους παίχτες να τους ανταμείψει με πιθανά κέρδη που θα έρθουν χωρίς ρίσκο και θα προστεθούν στα κέρδη που ενδεχομένως αποκομίσουν, στοιχηματίζοντας στον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Πορτογαλία και Χιλή.

Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν σήμερα στο Πορτογαλία-Χιλή κερδίζουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην προσφορά της Mybet και να διεκδικήσουν, όχι μόνο τα κέρδη που θα φέρουν οι σωστές προβλέψεις τους στον αγώνα, αλλά και μια επιπλέον ευκαιρία στοιχηματισμού, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Ανταμοιβή για τους νικητές του Πορτογαλία-Χιλή

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Πορτογαλία-Χιλή και προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αρχικά τα κέρδη που δικαιούνται. Παράλληλα, όμως, αν έχουν εκμεταλλευτεί τη σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet, θα κερδίσουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία ίση με το στοίχημα που τοποθέτησαν στον σημερινό αγώνα (έως ένα προκαθορισμένο ποσό) και θα ισχύει για τρεις ημέρες. Και, χάρη σε αυτό, οι παίχτες θα είναι σε θέση να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, σε οποιοδήποτε γεγονός, και να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά

Πρώτα απ’ όλα, οι παίχτες θα πρέπει να συνδεθούν στον λογαριασμό που διατηρούν στην στοιχηματική ιστοσελίδα Mybet και να εγγραφούν στην προσφορά. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στο Πορτογαλία-Χιλή. Το στοίχημα μπορεί να είναι μονό ή παρολί και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες στοιχηματικές αγορές. Ωστόσο, θα πρέπει να έχει αξία 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.70 και άνω. Και, φυσικά, θα πρέπει να αποτελείται από σωστή πρόβλεψη και να κερδίσει.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα κερδίσουν, όχι μόνο τα χρήματα που δικαιούνται, αλλά και ένα ακόμη στοίχημα, που θα τους δώσει την ευκαιρία διεκδίκησης ακόμη περισσότερων κερδών, χωρίς ρίσκο.

Καθημερινά η Mybet η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος προσπαθεί να προσφέρει συμφέρουσε προσφορές στα μέλη της. Χτες υπήρξαν αγώνες για τα προκριματικά του Champions League και η ιστοσελίδα ανακοίνωσε παρολί με μειωμένο ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία