Στοιχηματισμός χωρίς ρίσκο στο Final Four από τη Mybet

Οι λάτρεις του μπάσκετ έχουν στρέψει σήμερα (και για τις επόμενες δύο ημέρες) τα βλέμματά τους στην Κωνσταντινούπολη, όπου διεξάγεται το Final Four της Euroleague. Οι δύο ημιτελικοί διεξάγονται σήμερα, Παρασκευή 19 Μαΐου, ενώ την Κυριακή 21 Μαΐου θα διεξαχθούν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.

Όλοι οι αγώνες είναι διαθέσιμοι για προβλέψεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Mybet, η οποία δεν έχει παραλείψει να ανακοινώσει και μια νέα προσφορά, η οποία μπορεί να αποφέρει στους παίχτες κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Ανταμοιβή για τα στοιχήματα στο Final Four

Η συγκεκριμένη προσφορά καλεί τους παίχτες να στοιχηματίσουν στους αγώνες του Final Four και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή τους: την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα χωρίς το παραμικρό ρίσκο. Η εταιρεία στοιχημάτων Mybet υπόσχεται στους παίχτες να τους χαρίσει τη δυνατότητα να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα (στο Final Four του μπάσκετ ή σε οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός), χωρίς να ρισκάρουν το παραμικρό ποσό από το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

Ουσιαστικά, όσοι συμμετάσχουν στην προσφορά θα κερδίσουν ένα ακόμη στοίχημα, το οποίο θα τοποθετηθεί με χρήματα της εταιρείας. Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία 10% επί της αξίας των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν στους αγώνες του Final Four, έως ένα ορισμένο ποσό. Και όσοι το κερδίσουν θα μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Στην προσφορά της ιστοσελίδας της Mybet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στους αγώνες του Final Four, έως και τη λήξη του μεγάλου τελικού – αυτό σημαίνει ότι συμμετέχουν live και μη στοιχήματα. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά και να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα, αλλά οι επιλογές τους θα πρέπει να αφορούν σε σημεία που συνοδεύονται από απόδοση 1.70 και άνω.

Επιπλέον, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συνολικής αξίας 100 ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά. Τέλος, δεν έχει σημασία αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Εφόσον στοιχηματίσουν το απαραίτητο ποσό, θα λάβουν την ανταμοιβή τους, ένα στοίχημα που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

Τέλος,δεν είναι η πρώτη φορά που η Mybet η οποία ανήκει και στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας προσφέρει δωρεάν στοίχημα σε αγώνες μπάσκετ, το ίδιο είχε ανακοινώσει και για τα play-off της γερμανικής Bundesliga.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία