Προσφορά** στο live του Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία του στο Champions League, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ήδη, πολλοί παίχτες του στοιχήματος έχουν ξεκινήσει τις προβλέψεις και την τοποθέτηση στοιχημάτων, ενώ ακόμη μεγαλύτερο αναμένεται να είναι το στοιχηματικό ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Ολυμπιακό, μάλιστα, όσοι στοιχηματίσουν live μέσω της Novibet θα έχουν την ευκαιρία, όχι μόνο να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους, αλλά και να συμμετάσχουν στη νέα της προσφορά**. Πρόκειται για μια προσφορά** που θα ανταμείψει συγκεκριμένα live στοιχήματα.

 

Ανταμοιβές στα live στοιχήματα του Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός

Αναλυτικότερα, η προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet υπόσχεται να χαρίσει στοιχήματα χωρίς ρίσκο σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην live πλατφόρμα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Σπόρτινγκ και Ολυμπιακό. Βέβαια, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα συγκεκριμένης αξίας και αποδόσεων, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα live στοίχημα αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ, σε αποδόσεις 1.50 και άνω. Τα στοιχήματα μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά του αγώνα, αρκεί να τοποθετηθούν κατά τη διάρκειά του. Και, χάρη σε αυτά, θα κερδίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Όσο μεγαλύτερο το στοίχημα τόσο μεγαλύτερη η ανταμοιβή

Κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τα κατάλληλα live στοιχήματα στο Σπόρτινγκ-Ολυμπιακός, μάλιστα, θα κερδίσει ένα στοίχημα αξίας ανάλογης του ποσού που στοιχημάτισε. Για παράδειγμα, αν κάποιος στοιχηματίσει 10-24,99 ευρώ, θα κερδίσει ένα στοίχημα μικρής αξίας. Αν στοιχηματίσει 25-49,99 ευρώ, θα κερδίσει ένα στοίχημα μεσαίας αξίας. Και, αν στοιχηματίσει 50 ευρώ και άνω, θα κερδίσει ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, τέλος, θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διεκδίκηση επιπλέον κερδών, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

H Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, χαρίζει συχνά στοιχήματα σε όσα μέλη της στοιχηματίζουν live στους αγώνες. Άλλο ένα παράδειγμα όπου χάρισε δωρεάν στοίχημα ήταν το ελληνικό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία