Νέα προσφορά** στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα από την εταιρεία στοιχήματος Novibet

Στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα του Champions League ξεχωρίζει για μια ακόμη φορά ο αγώνας εκείνος που παρουσιάζει ελληνικό ενδιαφέρον. Πρόκειται, φυσικά, για τον επαναληπτικό αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα, ο οποίος διεξάγεται σήμερα στις 21:45 και αναμένεται να συγκεντρώσει εκατοντάδες στοιχήματα στις εταιρίες στοιχημάτων. Παράλληλα, ο ίδιος αγώνας δεν υπολείπεται και σε προσφορές που μπορούν να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η προσφορά** που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχήματος Novibet για τον αγώνα. Η Novibet υπόσχεται να ανταμείψει τα μέλη της που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στον αγώνα με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στα μέλη της Novibet

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχηματισμού Novibet αφορά μόνο σε όσα μέλη της τοποθετήσουν live στοιχήματα στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπαρτσελόνα. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν στοιχήματα μιας ελάχιστης αξίας κατά τη διάρκεια του αγώνα και, ανάλογα με την αξία αυτή, θα αποφέρουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο διαφορετικής αξίας.

Συγκεκριμένα, όσοι στοιχηματίσουν 10-24,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 25-49,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 50 ευρώ και άνω θα κερδίσουν ένα μεγάλης αξίας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Η βασική προϋπόθεση της προσφοράς** είναι να τοποθετήσουν οι παίχτες live στοιχήματα στο Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά θα πρέπει να έχουν αξία άνω των 10 ευρώ και να συνοδεύονται από απόδοση 1.50 και άνω. Τέλος, δεν έχει σημασία αν θα αποτελούνται από σωστή ή λάθος πρόβλεψη. Εφόσον τα τοποθετήσουν, οι παίχτες θα δικαιούνται το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η σημερινή προσφορά** της Novibet.

Εκτός από το δωρεάν στοίχημα για τον αγώνα Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα η Novibet έχει ανακοινώσει και 0% γκανιότα* για το ματς ανάμεσα σε Ρόμα-Τσέλσι.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία