Ρεάλ-Γιουβέντους: Ανταμοιβές στο live από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα στους αγώνες του Champions League τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα είναι πολλά – κάποια θα τοποθετηθούν σε δημοφιλείς αγορές και κάποια σε λιγότερο δημοφιλείς, άλλα θα τοποθετηθούν στους κορυφαίους αγώνες και άλλα σε αγώνες με μικρότερη προτίμηση. Και, τέλος, κάποια θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη των αγώνων και κάποια αφού οι αγώνες ξεκινήσουν.

Όσοι επιλέξουν την τελευταία επιλογή και τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους στην πλατφόρμα του live στοιχήματος της Novibet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μια ανταμοιβή. Χάρη στη νέα προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, όσοι στοιχηματίσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους θα διεκδικήσουν παράλληλα και μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς** της Novibet

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για όσα στοιχήματα τοποθετήσουν οι παίχτες κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Ωστόσο, υπάρχουν και οι πανταχού παρούσες προϋποθέσεις που θα πρέπει να καλύψουν και οι οποίες συνοδεύουν το κείμενο της προσφοράς**.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στο Ρεάλ-Γιουβέντους, λοιπόν, οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν ένα από τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που χρησιμεύουν ως ανταμοιβή.

 

Οι ανταμοιβές της σημερινής προσφοράς**

Αναλυτικότερα, υπάρχουν τρία διαφορετικά στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες. Καθένα από αυτά έχει διαφορετική αξία, η οποία εξαρτάται από την αξία των live στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες κατά τη διάρκεια του αγώνα. Με άλλα λόγια, όσο μεγαλύτερη είναι η αξία του live στοιχήματος τόσο μεγαλύτερη θα είναι και η ανταμοιβή που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες, έως ένα συγκεκριμένο όριο.

Να σας θυμίσουμε πως η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, πράγμα του σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω αυτής, και για τον πρώτο αγώνα μεταξύ της Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης είχε ανακοινώσει και την προσφορά** της 0% γκανιότας* αλλά και ανταμοιβή σε όσα μέλη της θα στοιχήματιζαν live στην αναμέτρηση.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία