Στοιχήματα χωρίς ρίσκο για τους προημιτελικούς του Μουντιάλ μοιράζει η Interwetten

Κάθε φάση του Μουντιάλ συνοδεύεται και από μία ή περισσότερες προσφορές στην στοιχηματική ιστοσελίδα Interwetten και οι παίχτες που έχουν στοιχηματίσει ή σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στη φάση των 16 μπορούν να συμμετάσχουν σε μία ακόμη. Αναλυτικότερα, η Interwetten ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσα μέλη της τοποθετήσουν στοιχήματα συγκεκριμένης αξίας στους αγώνες της φάσης των 16 του Μουντιάλ. Οι παίχτες αυτοί θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

Η νέα προσφορά της Interwetten λήγει με τον τελευταίο πριγραμματισμένο αγώνα της φάσης του 16 του Μουντιάλ και, όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Οι προβλέψεις στους 16 φέρνουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο στους 8

Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει αρχικά να συνδεθούν με τον λογαριασμό που διατηρούν στην Interwetten και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας, προβλέποντας ποιες ομάδες θα προκριθούν στην επόμενη φάση, εκείνη των προημιτελικών. Τα στοιχήματά τους, όμως, θα πρέπει να έχουν συνολική αξία τουλάχιστον 100 ευρώ, σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς.

Εφόσον, μάλιστα, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

Η ανταμοιβή αυτή θα έχει τη μορφή ενός στοιχήματος χωρίς ρίσκο. Η Interwetten, μάλιστα, μοιράζει δύο τέτοια: ένα μικρότερης αξίας για όσους στοιχηματίσουν 100 ευρώ και ένα μεγαλύτερης αξίας για όσους στοιχηματίσουν 200 ευρώ. Τα στοιχήματα αυτά, τέλος, θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των παιχτών την Τετάρτη 4 Ιουλίου και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο στους προημιτελικούς του Μουντιάλ.

Αυτήν την προσφορά και πολλές άλλες μπορούν τα μέλη της Interwetten να τα βρουν στην ειδική σελίδα για το Μουντιάλ που δημιούργησαν οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας. Και τέλος εννοείται πως όλες τις προσφορές της Interwetten μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία