Ανταμοιβές για τα στοιχήματα του Final Four μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Οι λάτρεις του μπάσκετ έχουν σήμερα την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους δύο κορυφαίους ημιτελικούς του Final Four της Euroleague και να μάθουν το ζευγάρι του μεγάλου τελικού της διοργάνωσης. Παράλληλα, οι παίκτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους αγώνες, αλλά και σε ένα πλήθος αγορών, και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη χάρη στις προσφορές** που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Τέλος, κάποιοι από αυτούς έχουν και την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια ανταμοιβή, υπό την προϋπόθεση ότι θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά** της Novibet.

Η συγκεκριμένη προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του ζεύγους του τελικού με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα που δικαιούνται την ανταμοιβή της προσφοράς**

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet και να διεκδικήσουν την σχετική ανταμοιβή θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στις ειδικές αγορές του Final Four. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο ζεύγος του τελικού, στις δύο ομάδες δηλαδή που θα κερδίσουν σήμερα και θα αγωνιστούν ξανά για την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 20 ευρώ και να είναι μονά αποδεκτά. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη των ημιτελικών του Final Four, στην ειδική αγορά του ζεύγους του τελικού.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, τέλος, θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή της προσφοράς**, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή χάσουν.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που υπόσχεται να μοιράσει η Novibet σε όσα μέλη της καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** της έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο, το οποίο θα έχει συγκεκριμένη αξία. Το στοίχημα αυτό θα μπορεί να αποφέρει κέρδη χωρίς το παραμικρό ρίσκο, κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Τέλος να σημειώσουμε πως η Novibet επέλεξε τον αγώνα ΤΣΣΚΑ-Ρεάλ Μαδρίτης για την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία