Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του Champions League από τη Mybet

Τρίτη και Τετάρτη, οι ομάδες ποδοσφαίρου που διεκδικούν μια θέση στους ομίλους του Champions League έρχονται αντιμέτωπες, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με παρόμοιο στόχο (τα καλύτερα δυνατά κέρδη), οι παίχτες του στοιχήματος αναμένεται σήμερα να τοποθετήσουν προβλέψεις στους συγκεκριμένους αγώνες και, σε κάποιες περιπτώσεις, να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε κάποιο παρολί. Όσοι, μάλιστα, το κάνουν μέσω της εταιρείας στοιχηματισμού Mybet θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή της προσφορά και να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο.

Το ρίσκο των παρολί που θα τοποθετήσουν τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Mybet μειώνεται, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, υποσχόμενοι να παρηγορήσουν όσους χάσουν με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Όροι και προϋποθέσεις της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, θέλουν να κερδίσουν το στοίχημα χωρίς ρίσκο που υπόσχεται η προσφορά της Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, θα πρέπει να εγγραφούν πρώτα στην προσφορά και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί, αποκλειστικά στους σημερινούς αγώνες των προκριματικών του Champions League, αξίας τουλάχιστον 20 ευρώ. Το παρολί θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν τα μεσάνυχτα της 13ης Ιουλίου και να έχει απόδοση τουλάχιστον 3.00.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί και χάσει για μια και μόνο πρόβλεψη, θα δικαιούται συμμετοχή στην προσφορά και θα εξασφαλίσει ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει εκ νέου κέρδη.

 

Η ανταμοιβή της προσφοράς

Το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων μόλις διευθετηθεί το παρολί και θα έχει αξία ίση με το 50% των χαμένων χρημάτων, έως ένα συγκεκριμένο ποσό. Επιπλέον, θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε γεγονός καλύπτει στοιχηματικά η Mybet, αρκεί να τοποθετηθεί πριν την έναρξή του.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε αγώνες για την προκριματικής φάση του Europa League και η Mybet ενεργοποίησε την προσφορά Happy Hour για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία