Νέα προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet για το Μουντομπάσκετ

Και σήμερα, η αγωνιστική δράση στα παρκέ της Κίνας είναι έντονη και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις που θα τοποθετήσουν, είτε πριν την έναρξη είτε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Χάρη στη νέα προσφορά** που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, μάλιστα, όσοι επιλέξουν να στοιχηματίσουν live θα μπορέσουν να διεκδικήσουν, όχι μόνο κέρδη, αλλά και μία συμφέρουσα ανταμοιβή!

Αναλυτικότερα, η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ζητά από τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα live στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Μουντομπάσκετ και υπόσχεται να ανταμείψει όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις, μάλιστα, θα εξασφαλίσουν την κατάλληλη ανταμοιβή, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της Novibet;

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους σημερινούς αγώνες του Μουντομπάσκετ. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να τοποθετήσουν τουλάχιστον 4 μονά στοιχήματα στο live των αγώνων της διοργάνωσης, με αξία 5 ευρώ το καθένα. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν σημεία με απόδοση 1.70 και άνω.

Αυτοί είναι και οι μόνοι περιορισμοί της προσφοράς**. Οι παίχτες μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε αγορά, ενώ παράλληλα δεν έχει σημασία το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Όπως κι αν διευθετηθούν τα στοιχήματά τους, θα εισπράξουν την αντίστοιχη ανταμοιβή.

 

Οι ανταμοιβές της Novibet για το Μουντομπάσκετ

Οι παίχτες που θα καλύψουν στο έπακρο τις παραπάνω προϋποθέσεις θα ανταμειφθούν με ένα από τα τρία στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει σήμερα η Novibet. Καθένα από τα στοιχήματα θα έχει συγκεκριμένη αξία, αλλά όσοι στοιχηματίσουν συνολικά 20-49,99 ευρώ θα εισπράξουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι στοιχηματίσουν 50-99,99 ευρώ ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι στοιχηματίσουν 100 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία