Ανταμοιβές στα μακροχρόνια στοιχήματα του NBA μοιράζει η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η έναρξη του φετινού πρωταθλήματος του NBA πλησιάζει και οι παίκτες του στοιχήματος θα έχουν πολύ σύντομα την ευκαιρία χάρη στις εταιρίες στοιχημάτων να επιλέγουν ανάμεσα σε εκατοντάδες στοιχήματα για τους αγώνες του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Έως τότε, όμως, τα μέλη της Novibet μπορούν απλά να τοποθετούν μακροχρόνια στοιχήματα και να διεκδικήσουν γενναιόδωρες ανταμοιβές, μέσω μιας νέας προσφοράς**.

Η νέα προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα μακροχρόνια στοιχήματα στη φετινή σεζόν του NBA. Αναλυτικότερα, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα εξασφαλίσουν μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο, ανάλογα με τις επιδόσεις των ομάδων και των παιχτών που θα επιλέξουν.

 

Οι ανταμοιβές της νέας προσφοράς**

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που συνοδεύει την προσφορά** της η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο. Αναλυτικότερα, όσοι τοποθετήσουν ένα μακροχρόνιο στοίχημα στην φετινή πρωταθλήτρια του NBA θα κερδίζουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας, κάθε φορά που η ομάδα της επιλογής τους θα κερδίζει με διαφορά 20+ πόντων. Αντίστοιχα, όσοι τοποθετήσουν ένα στοίχημα στον MVP της φετινής σεζόν θα κερδίζουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας, κάθε φορά που ο παίχτης της επιλογής τους πετυχαίνει triple double.

 

Τα στοιχήματα που εξασφαλίζουν συμμετοχή στην προσφορά**

Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά** και να διεκδικήσουν τα στοιχήματα χωρίς ρίσκο που μοιράζει η Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα μακροχρόνια στοιχήματα στο NBA. Οι επιλογές τους είναι δύο και μπορούν να στοιχηματίσουν είτε στην πρωταθλήτρια της σεζόν είτε στον MVP. Τα στοιχήματά τους, τέλος, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 20 ευρώ, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά**.

Με αυτόν τον τρόπο, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με τις προβλέψεις τους (στο τέλος της σεζόν) και παράλληλα να κερδίσουν μια σειρά από στοιχήματα χωρίς ρίσκο, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν, προκειμένου να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία