Εταιρεία στοιχήματος Novibet: Στοίχημα χωρίς ρίσκο στο Final Four

Στις 19-21 Μαΐου ολοκληρώνεται η φετινή σεζόν της Euroleague στο μπάσκετ, με τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης (ΤΣΣΚΑ, Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε) να αγωνίζονται στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Ήδη, μάλιστα, όσοι διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Novibet μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη, επιλέγοντας ένα από τα εναπομείναντα ειδικά στοιχήματα της ιστοσελίδας.

Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν ένα τέτοιο ειδικό στοίχημα, δε θα διεκδικήσουν μόνο κέρδη, αλλά και την ευκαιρία να στοιχηματίσουν χωρίς ρίσκο στους αγώνες του επερχόμενου Final Four, χάρη στη νέα προσφορά** της Novibet.

 

Tα ειδικά φέρνουν στοιχήματα χωρίς ρίσκο

Αναλυτικότερα, η προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet υπόσχεται να δώσει στους παίχτες την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο στους αγώνες του Final Four της Euroleague. Το στοίχημα αυτό θα έχει αξία ίση με το μεγαλύτερο σε αξία ειδικό στοίχημα (έως ένα συγκεκριμένο ποσό) που θα τοποθετήσουν οι παίχτες και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο.

Για να είναι σε θέση, βέβαια, να διεκδικήσουν το στοίχημα που υπόσχεται η Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα ειδικό στοίχημα στο Final Four.

 

Όροι και προϋποθέσεις συμμετοχής

Όσοι θέλουν, λοιπόν, να συμμετάσχουν στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet θα πρέπει αρχικά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα με τα ειδικά στοιχήματα του Final Four. Εκεί μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες επιλογές και να τοποθετήσουν ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ. Για να είναι εμπρόθεσμοι, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν τις 18:30 της Παρασκευής 19 Μαΐου.

Αυτό είναι και το μόνο που έχουν να κάνουν. Εντός των επόμενων 24 ωρών από την τοποθέτηση του στοιχήματος, οι παίχτες θα αποκτήσουν αυτόματα την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα ακόμη στοίχημα, χωρίς να χρησιμοποιήσουν και να ρισκάρουν τα χρήματα που διατηρούν στον λογαριασμό τους.

Τέλος το δωρεάν αυτό στοίχημα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και προσφέρει στα μέλη της τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών.

 

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία