Δωρεάν στοίχημα της Boylesports στις κυνοδρομίες

Η εταιρία στοιχημάτων Boylesports εκμεταλλεύεται τη συμφωνία χορηγίας που σύναψε με τους διοργανωτές του φεστιβάλ κυνοδρομιών Irish Derby και χαρίζει στα μέλη της ένα δωρεάν στοίχημα. Αναλυτικότερα, η Boylesports, η οποία αποτελεί χορηγό του Irish Derby, χαρίζει στα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στο φεστιβάλ, από τις 17 Ιουλίου έως και στις 6 Αυγούστου - ημερομηνία έναρξης των κυνοδρομιών - ένα δωρεάν στοίχημα ίσης αξίας. Ωστόσο, προκειμένου να το κερδίσουν, τα μέλη της εταιρείας του online στοιχήματος θα πρέπει να έχουν στοιχηματίσει σε λαγωνικό που δε θα καταφέρει να προκριθεί πέρα από τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης. Σε αυτή την περίπτωση, θα κερδίσουν το δωρεάν στοίχημα, αξίας ίσης με αυτού που έχασαν.

Η Boylesports είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων με έδρα την Ιρλανδία και έχει μια αδυναμία στα αγαπημένα αθλήματα των ιρλανδών τις ιπποδρομίες και το ποδόσφαιρο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Boylesports και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Boylesports ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία