Δωρεάν στοίχημα στο Eurobasket από τη Novibet

Το Eurobasket έχει ήδη ξεκινήσει και η Εθνική Ελλάδας έχει εξασφαλίσει τις δύο πρώτες νίκες της στη φάση των ομίλων. Οι Έλληνες διεθνείς έχουν μπροστά τους τρεις ακόμη αγώνες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την κορυφαία θέση στον όμιλό τους.

 

Παράλληλα, οι παίχτες του online στοιχήματος που διατηρούν λογαριασμό στη στοιχηματική εταιρία Novibet έχουν τρεις ακόμη ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν όχι μόνο κέρδη από τις σωστές προβλέψεις τους στη φάση των ομίλων, αλλά και ένα δωρεάν στοίχημα, το οποίο θα τους επιτρέψει να στοιχηματίσουν σε έναν από τους αγώνες της Ελλάδας στο Eurobasket χωρίς ρίσκο.

 

Το δωρεάν αυτό στοίχημα μπορούν να το διεκδικήσουν, χάρη στη νέα προσφορά** της Novibet. Πρόκειται για μια προσφορά** που επικεντρώνεται στον Γιάννη Αντετοκούμπο και υπόσχεται ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας ίσης με τους πόντους που θα πετύχει σε κάθε αγώνα των ομίλων ο νεαρός διεθνής. Με λίγα λόγια, αν στο τέλος του αγώνα της Ελλάδας με την Ολλανδία ο Αντετοκούμπο έχει πετύχει 10 πόντους, όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά**, θα κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα αξίας 10 ευρώ.

 

Για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν το συγκεκριμένο στοίχημα, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις. Οι προϋποθέσεις αυτές τους καλούν να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα σε κάποιον από τους εναπομείναντες αγώνες της Ελλάδας στη φάση των ομίλων του Eurobasket. Το στοίχημα αυτό θα πρέπει να είναι μονό, να έχει τοποθετηθεί είτε πριν την έναρξη είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, να έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.50 και άνω. Εφόσον τοποθετηθεί, είτε κερδίσει είτε χάσει, οι παίχτες θα κερδίσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας ίσης με τους πόντους του Αντετοκούμπο στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Το δωρεάν αυτό στοίχημα, τέλος, θα πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων, 24 ώρες μετά τη λήξη του αγώνα και θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σημείο, με μέγιστη απόδοση το 3.50. Και με τον τρόπο αυτό, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, σε έναν από τους επόμενους αγώνες της Εθνικής.

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και προσφέρει στοιχήματα σε πολλά αθλήματα όπως ποδόσφαιρο,μπάσκετ,τένις,βόλεϊ,χάντμπολ,κρίκετ και άλλα!


** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία