Αργεντινή-Κροατία: Ανταμοιβές στο live από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet που κυνηγούν τις προσφορές** της έχουν και σήμερα αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στους αγώνες του Μουντιάλ, πριν αυτοί ξεκινήσουν, αλλά και μία που θα τους ανταμείψει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν μετά τη σέντρα ενός επιλεγμένου αγώνα. Πρόκειται για μια προσφορά** που υπόσχεται ανταμοιβές σε όσους τοποθετήσουν live στοιχήματα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Αργεντινή και Κροατία.

Η συγκεκριμένη προσφορά** θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του Αργεντινή-Κροατία, μέσω της πλατφόρμας του live στοιχήματος. Μέσω της προσφοράς** αυτής, οι παίχτες θα διεκδικήσουν από τη μία τα κέρδη που μπορούν να αποφέρουν οι προβλέψεις τους και, από την άλλη, μια ανταμοιβή που μπορεί να τους αποφέρει επιπλέον κέρδη, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

 

Live στοιχήματα με ανταμοιβές στο Αργεντινή-Κροατία

Αυτό που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet είναι να περιμένουν την έναρξη του αγώνα στις 21:00 και να συντονιστούν με την πλατφόρμα του live στοιχήματος. Εκεί θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα που να καλύπτει τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς**, όσον αφορά στην αξία και στις αποδόσεις του.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, άσχετα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο μέσω της προσφοράς**

Η ανταμοιβή που θα δικαιούται κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα θα έχει τη μορφή δωρεάν στοιχήματος. Η αξία του στοιχήματος, μάλιστα, θα εξαρτάται από την αξία των live στοιχημάτων που θα έχει τοποθετήσει στο πλαίσιο της προσφοράς**. Αναλυτικότερα, τα στοιχήματα μικρής αξίας θα αποφέρουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, τα στοιχήματα μεσαίας αξίας ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και τα στοιχήματα μεγάλης αξίας ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Σε κάθε περίπτωση, τα παραπάνω στοιχήματα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο Μουντιάλ ή σε οποιοδήποτε άλλο αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

H Novibet είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες που ανακοινώνουν πάρα πολλές προσφορές** για τους αγώνες του Μουντιάλ, σήμερα έχει επιλέξει τον αγώνα Δανία-Αυστραλία με 0% γκανιότα* για τα μέλη της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία