Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο ποδόσφαιρο από την στοιχηματική εταιρεία Mybet

Και σήμερα, οι επιλογές που έχουν στη διάθεσή τους όσοι στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο είναι αρκετές και μπορούν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, αν φυσικά προβλέψουν σωστά. Όσοι παίχτες, μάλιστα, στοιχηματίσουν μέσω της Mybet σε επιλεγμένους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου και προβλέψουν σωστά, δε θα εισπράξουν μόνο τα κέρδη που δικαιούνται, αλλά και την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα επιπλέον στοίχημα, χωρίς το παραμικρό ρίσκο.

Η εταιρεία στοιχηματισμού Mybet ανακοίνωσε, άλλωστε, μια νέα προσφορά σήμερα, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν πολλά περισσότερα από τα κέρδη που υπόσχονται οι αποδόσεις που θα επιλέξουν.

 

Κέρδη και κέρδη χωρίς ρίσκο

Αναλυτικότερα, η προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας υπόσχεται να ανταμείψει τους παίχτες που θα στοιχηματίσουν σήμερα στο ποδόσφαιρο και θα προβλέψουν σωστά. Υπό κανονικές συνθήκες, οι παίχτες αυτοί θα κέρδιζαν μόνο χρήματα (το ποσό που θα προέκυπτε από την απόδοση που θα είχαν επιλέξει και τα χρήματα που θα είχαν ρισκάρει), αλλά χάρη στην προσφορά μπορούν να κερδίσουν περισσότερα.

Συγκεκριμένα, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο. Το στοίχημα αυτό θα εμφανιστεί στον λογαριασμό τους, μόλις διευθετηθεί το σημερινό κερδισμένο δελτίο τους, και θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη χωρίς ρίσκο, τις επόμενες τρεις ημέρες.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας,και να διεκδικήσουν την ανταμοιβή που υπόσχεται, θα πρέπει αρχικά να εγγραφούν στην προσφορά, έως τις 00:59 απόψε. Έπειτα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στο ποδόσφαιρο, αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ. Το στοίχημα μπορεί να τοποθετηθεί πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκεια ενός αγώνα, αλλά θα πρέπει να είναι μονό και να αφορά σε σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Επιπλέον, μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αλλά θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 2.00 και άνω. Και, φυσικά, θα πρέπει να αποτελείται από σωστή πρόβλεψη και να αποφέρει κέρδη – σε αυτή και μόνο την περίπτωση, μαζί με τα κέρδη θα αποφέρει και ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία