Δωρεάν στοίχημα από τη Novibet

Απόψε στις 19:00, ΑΕΚ και Ατρόμητος θα τεθούν αντιμέτωποι στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και η  στοιχηματική εταιρία Novibet εκμεταλλεύεται την ευκαιρία, προκειμένου να χαρίσει ένα δωρεάν στοίχημα στα μέλη της. Πρόκειται για ένα δωρεάν στοίχημα που θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν απόψε στον ημιτελικό του Κυπέλλου και χάσουν. Και το στοίχημα αυτό θα τους προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε κάποιον άλλο αγώνα και να διεκδικήσουν εκ νέου κέρδη – αυτή τη φορά, χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει ένα δωρεάν στοίχημα 10 ευρώ, σε όσους χάσουν χρήματα στο ΑΕΚ-Ατρόμητος. Για να δικαιούται κάποιος παίχτης συμμετοχή στην προσφορά**, θα πρέπει να τοποθετήσει ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον 10 ευρώ στον σημερινό ημιτελικό του Κυπέλλου. Το στοίχημα αυτό, μάλιστα, θα πρέπει να είναι μονό (και όχι μέρος κάποιου παρολί) και να τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα (και όχι στην πλατφόρμα του live στοιχήματος). Τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθεί σε σημείο που συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω.

 

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει ένα τέτοιο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές του ΑΕΚ-Ατρόμητος και χάσει, θα δικαιούται ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 10 ευρώ. Το στοίχημα αυτό θα πιστωθεί στον λογαριασμό τους εντός των επόμενων 24 ωρών από τη λήξη του αγώνα και θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει εκ νέου κέρδη, χωρίς να ανησυχεί για το ρίσκο.

 

Το δωρεάν στοίχημα,θα μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιονδήποτε από τους αγώνες που καλύπτει η Novibet και σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της. Ωστόσο, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν ένα σημείο με απόδοση έως και 3.50 και όχι υψηλότερη.

 

Η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και προσφέρει τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και παιχνιδιών στα μέλη της.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία