Νέες ευκαιρίες για ανταμοιβές στο live στοίχημα προσφέρει η εταιρία στοιχημάτων Mybet

Η εταιρία στοιχημάτων Mybet ανακοίνωσε πριν μερικές ημέρες μια νέα προσφορά, η οποία υποσχόταν ανταμοιβές σε όσα μέλη τοποθετούσαν τα κατάλληλα live στοιχήματα στους αγώνες ποδοσφαίρου της εβδομάδας. Η συγκεκριμένη προσφορά συνεχίζει να ισχύει και η ισχύς της επεκτάθηκε έως και την επόμενη εβδομάδα, προσφέροντας νέες ευκαιρίες στα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη, αλλά και ανταμοιβές.

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Mybet ισχύει πλέον έως τις 10 Αυγούστου και μοιράζει ανταμοιβές, με τη μορφή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, σε όσους τοποθετήσουν αρκετά live στοιχήματα στο ποδόσφαιρο, καλύπτοντας παράλληλα τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Οι ανταμοιβές της προσφοράς της Mybet

Οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet και καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της θα δικαιούνται μια ανταμοιβή. Πρόκειται για ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο συγκεκριμένης αξίας (ίσης με το 25% της αξίας των live στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν, έως ένα συγκεκριμένο όριο), το οποίο θα τους βοηθήσει έπειτα να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Το εν λόγω στοίχημα θα έχει ισχύ τριών ημερών και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Τη συγκεκριμένη προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Mybet μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετούν live στοιχήματα στο ποδόσφαιρο. Η Mybet αναφέρει συγκεκριμένους όρους συμμετοχής, οι οποίοι απαιτούν μεταξύ άλλων την εγγραφή στην προσφορά και την τοποθέτηση στοιχημάτων συγκεκριμένων ελάχιστων αποδόσεων και συγκεκριμένης ελάχιστης αξίας.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα οι παίχτες θα εξασφαλίσουν την ανταμοιβή τους, ανεξάρτητα από το αν οι προβλέψεις τους θα είναι σωστές ή λανθασμένες.

Τέλος να σας θυμίσουμε πως μέσα σε αυτούς τους παίχτες έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται και οι Έλληνες καθώς η Mybet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία