Εταιρία στοιχήματος Novibet: Kέρδη και ανταμοιβές στο live του Τότεναμ-Γιουβέντους

Η εταιρία στοιχήματος Novibet επικεντρώνεται σήμερα στους αγώνες του Champions League, αλλά και σε εκείνη την αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της κορυφαίας διοργάνωσης ποδοσφαίρου. Ο αγώνας δεν είναι άλλος από εκείνον ανάμεσα σε Τότεναμ και Γιουβέντους, ο οποίος έχει συγκεντρώσει πάνω του όλες τις σημερινές προσφορές** της στοιχηματικής ιστοσελίδας.

Εκτός από το να τον προσφέρει με 0% γκανιότα*, άλλωστε, η Novibet συνοδεύει τον αγώνα με μία ακόμη προσφορά**, την οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι συντονιστούν στο live του αγώνα και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Ανεξάρτητα από το αν κερδίσουν ή όχι, οι παίχτες αυτοί θα μπορούν να εξασφαλίσουν μια σειρά από ανταμοιβές.

 

Στοιχήματα χωρίς ρίσκο στο live του Τότεναμ-Γιουβέντους

Αναλυτικότερα, όσοι εκμεταλλευτούν τη συγκεκριμένη προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν μια σειρά από ανταμοιβές, οι οποίες θα έχουν τη μορφή στοιχημάτων χωρίς ρίσκο. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι παίχτες θα μπορούν να εξασφαλίσουν ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, αξίας ανάλογης του ποσού που στοιχημάτισαν.

Για παράδειγμα, αν κάποιος στοιχηματίσει 10-24,99 ευρώ, θα εξασφαλίσει ένα στοίχημα μικρής αξίας. Αν κάποιος στοιχηματίσει 25-49,99 ευρώ θα εξασφαλίσει ένα στοίχημα μεσαίας αξίας. Κι αν κάποιος στοιχηματίσει 50 ή περισσότερα ευρώ, θα εξασφαλίσει ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

 

Ποια στοιχήματα συμμετέχουν στην προσφορά**;

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στο Τότεναμ-Γιουβέντους, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να είναι μονά ή παρολί και να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά. Όμως, θα πρέπει να έχουν αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

Όπως προαναφέρθηκε, τέλος, δεν έχει σημασία αν τα στοιχήματα αυτά θα αποτελούνται από σωστές προβλέψεις. Είτε κερδίσουν είτε χάσουν, θα αποφέρουν την ανταμοιβή της προσφοράς** στους παίχτες.

Τέλος, εννοείται πως τις προσφορές** για τον αγώνα Τότεναμ-Γιουβέντους που ανακοινώνει η Novibet, μπορούν να τις εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία