Εταιρεία στοιχήματος Mybet: Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του Champions League

Η εταιρεία στοιχήματος Mybet εκμεταλλεύεται την σημερινή επιστροφή των αγώνων του Champions League και καλεί τα μέλη της να συνδυάσουν τις προβλέψεις τους σε παρολί, διεκδικώντας αυξημένα κέρδη. Για να κάνει πιο ελκυστική την τοποθέτηση ενός παρολί, μάλιστα, η εταιρεία στοιχημάτων ανακοίνωσε μια νέα προσφορά, η οποία μειώνει το ρίσκο και αποζημιώνει όσους χάσουν υπό προϋποθέσεις.

Αναλυτικότερα, η Mybet ανακοίνωσε πως θα αποζημιώσει με ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Champions League και χάσουν εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Αφού πρώτα δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά (έως απόψε στις 00:59), οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους αγώνες του Champions League. Τα παρολί θα πρέπει να αφορούν αποκλειστικά τους αγώνες του Champions League, να έχει αξία 20 ευρώ και άνω και συνολική απόδοση τουλάχιστον 3.00. Μπορεί, μάλιστα, να αφορά σε οποιουσδήποτε από τους αγώνες της διοργάνωσης που διεξάγονται σήμερα και αύριο και σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές της Mybet.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος τοποθετήσει ένα τέτοιο παρολί και χάσει, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα δικαιούται την αποζημίωση που υπόσχεται η προσφορά: ένα στοίχημα χωρίς ρίσκο, ώστε να προσπαθήσει να επαναφέρει σε υψηλότερα επίπεδα το υπόλοιπο του λογαριασμού του.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Το στοίχημα χωρίς ρίσκο θα δικαιούνται μόνον όσοι χάσουν εξαιτίας μίας λανθασμένης πρόβλεψης. Θα πρόκειται για ένα στοίχημα αξίας ίσης με το 50% της αξίας του παρολί, έως ένα συγκεκριμένο ποσό, και θα έχει ισχύ τριών ημερών. Μέσα σε αυτές τις τρεις ημέρες, οι παίχτες θα μπορούν να το τοποθετήσουν σε οποιοδήποτε από τα αθλητικά γεγονότα που καλύπτει στοιχηματικά η Mybet και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

H Mybet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, συνηθίζει να προσφέρει στοιχήματα χωρίς ρίσκο σε όσα μέλη της στοιχηματίζουν παρολί σε μεγάλες αθλητικές διοραγνώσεις. Το ίδιο συνέβη και με τα παιχνίδια της Euroleague την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία