Ανταμοιβές για τα παρολί στοιχήματα στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Copa America, Μουντιάλ Γυναικών και διοργανώσεις Νέων είναι μόνο λίγα από τα κορυφαία στοιχηματικά γεγονότα των επόμενων ημερών και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη και αυτό χάρη στις προσφορές** που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων. Όσοι επιλέξουν τον δεύτερο δρόμο, μάλιστα, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν παράλληλα και μια ανταμοιβή, χάρη σε μια νέα προσφορά** που ανακοίνωσε η Novibet.

Η νέα αυτή προσφορά** υπόσχεται να ανταμείψει εκείνους τους παίχτες που θα τοποθετήσουν σήμερα τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, στο ποδόσφαιρο ή σε άλλα αθλήματα. Την αποζημίωση, μάλιστα, θα δικαιούνται όλα τα κατάλληλα παρολί, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς**

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοχημάτων Novibet καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα (είτε πριν την έναρξη των αγώνων είτε κατά τη διάρκειά τους, προκειμένου να διεκδικήσουν την ανταμοιβή. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν ένα παρολί τεσσάρων σημείων, το οποίο θα έχει αξία τουλάχιστον 10 ευρώ και συνολική απόδοση 5.00 και άνω.

Όσοι τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυτόματα την ανταμοιβή της προσφοράς**, ανεξάρτητα από το αν θα κερδίσουν ή θα χάσουν. Το πώς θα διευθετηθούν τα στοιχήματα, άλλωστε, δεν έχει καμία σημασία για την προσφορά**.

 

Η ανταμοιβή για τα κατάλληλα παρολί

Μόλις τοποθετήσουν τα παρολί τους, οι παίχτες θα εξασφαλίσουν αυτόματα μια ανταμοιβή, η οποία θα πιστωθεί στους λογαριασμούς τους εντός των επόμενων 24 ωρών. Η ανταμοιβή θα έχει τη μορφή στοιχήματος χωρίς ρίσκο και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διεκδίκηση κερδών χωρίς ρίσκο.

Η αξία της εν λόγω ανταμοιβής, τέλος, θα έχει συγκεκριμένη αξία (η Novibet μοιράζει τρία στοιχήματα διαφορετικής αξίας). Όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας 10-24,99 ευρώ θα κερδίσουν ένα στοίχημα μικρής αξίας, όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας 25-49,99 ευρώ ένα στοίχημα μεσαίας αξίας και όσοι τοποθετήσουν στοιχήματα αξίας 50 ευρώ και άνω ένα στοίχημα μεγάλης αξίας.

Τέλος να θυμίσουμε πως η σημερινή επιλογή της Novibet για την προσφορά** της 0% γκανιότας* είναι ο αγώνας Ιαπωνία-Χιλή για το Copa America.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία