Καθημερινό κουίζ γνώσεων στην Betbright

Τα μέλη της Betbright έχουν καθημερινά εκατοντάδες ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, χάρη στις ικανότητές τους στην πρόβλεψη αποτελεσμάτων και άλλων πτυχών των ποδοσφαιρικών αγώνων που καλύπτονται. Σε καθεμία τέτοια ευκαιρία, βέβαια, οι παίχτες καλούνται να ρισκάρουν κάποια χρήματα, προκειμένου να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και να διεκδικήσουν τα ανάλογα κέρδη.

 

Ωστόσο, η ιστοσελίδα διεξάγει πλέον και ένα νέο παιχνίδι, στο οποίο οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν ένα δωρεάν στοίχημα 20 ευρώ, τεστάροντας τις ποδοσφαιρικές τους γνώσεις. Πρόκειται για το καθημερινό κουίζ της ιστοσελίδας, στο οποίο μπορεί να κερδίζει κάθε παίχτης του στοιχήματος, είτε διατηρεί λογαριασμό στη Betbright είτε όχι.

 

Αναλυτικότερα, το κουίζ της Betbright αποτελείται κάθε ημέρα από πέντε διαφορετικές ερωτήσεις ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος. Οι παίχτες καλούνται να επιλέξουν τη σωστή απάντηση στην καθεμία, πριν εξαντληθεί ο χρόνος, και να απαντήσουν σωστά σε όσο το δυνατόν περισσότερες μπορούν. Έπειτα, δεν έχουν παρά να δημοσιεύσουν online τις επιδόσεις τους.

 

Όσοι παίχτες συμμετάσχουν στο κουίζ της ημέρας και δημοσιεύσουν τα αποτελέσματά τους θα κερδίσουν μια συμμετοχή στην καθημερινή κλήρωση της Betbright και θα διεκδικήσουν ένα δωρεάν στοίχημα, αξίας 20 ευρώ. Βέβαια, η συμμετοχή στο κουίζ δεν απαιτεί την ύπαρξη λογαριασμού, αλλά η τοποθέτηση του δωρεάν στοιχήματος την απαιτεί. Με λίγα λόγια, όσοι δε διατηρούν λογαριασμό στην ιστοσελίδα του στοιχήματος, αλλά θέλουν να εκμεταλλευτούν το δωρεάν στοίχημα που κέρδισαν, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο, θα πρέπει να ανοίξουν νέο λογαριασμό στην Betbright (εκμεταλλευόμενοι και τις υπόλοιπες προσφορές που ανακοινώνει η εταιρεία).

 

 H Betbright δεν ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία