Μπέτις-Εϊμπάρ με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Μια από τις σημερινές προσφορές** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet υπόσχεται να μοιράσει αυξημένα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα ενός επιλεγμένου αγώνα. Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της ισπανικής Primera Division ανάμεσα σε Μπέτις και Εϊμπάρ μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της 0% γκανιότας* και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η σημερινή προσφορά** της Novibet ευθύνεται για την αύξηση των τριών αποδόσεων του 1Χ2 στο Μπέτις-Εϊμπάρ, με αποτέλεσμα οι παίχτες να μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο, αλλά και χωρίς να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα.

 

Μπέτις-Εϊμπάρ με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, η οποία να θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο επιλεγμένο αγώνα. Αναλυτικότερα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Μπέτις-Εϊμπάρ, πριν την έναρξή του, στις 22:00. Επίσης, βασική προϋπόθεση είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη. Τα χρήματα που θα εισπράξουν, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα του σιπανικού πρωταθλήματος. Οι εν λόγω αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην απουσία της γκανιότας*: 2.09 για νίκη της Μπέτις, 3.75 για ισοπαλία και 3.87 για νίκη της Εϊμπάρ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις απαραίτητες, μα και απλές, προϋποθέσεις.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία