Σλοβακία-Μαρόκο με ενισχυμένες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet συνεχίζει να δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να “ζεσταθούν” για το Μουντιάλ της Ρωσίας, στοιχηματίζοντας στους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας των εθνικών ομάδων. Και, παράλληλα, οι παίχτες έχουν τη δυνατότητα να διεκδικούν και ενισχυμένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, εφόσον βέβαια εκμεταλλεύονται την καθιερωμένη προσφορά** της εταιρίας.

Η προσφορά** αυτή δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει και σήμερα για έναν από τους φιλικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Σλοβακία και Μαρόκο, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα αντίστοιχα σημεία να έχουν ενισχυθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις του Σλοβακία-Μαρόκο

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στο Σλοβακία-Μαρόκο, προκειμένου να διεκδικήσουν τα ενισχυμένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**. Εφόσον καλύψουν τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα είναι αυξημένα, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Το ρίσκο, όμως, παραμένει στα ίδια επίπεδα, ενώ και τα χρήματα που θα κερδίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Novibet στην αγορά του 1Χ2 και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη στον σημερινό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου έχουν ως εξής: 3.33 για νίκη της Σλοβακίας, 3.15 για ισοπαλία και 2.60 για νίκη του Μαρόκο. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού (αφού οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες διατηρούν κανονικά γκανιότα* και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους) και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

H Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, συνεχίζει να προσφέρει την μηδενική γκανιότα* στα μέλη της έτσι ύστερα από το μεγάλο φιλικό ανάμεσα σε Γαλλία και Ιταλία επανέρχεται σήμερα με τον φιλικό Σλιβακία-Μαρόκο.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία