Φινλανδία-Ελλάδα με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet καλύπτει πλήρως τον σημερινό προκριματικό της Ελλάδας κόντρα στη Φινλανδία για το EURO 2020 και προσφέρει παράλληλα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, μέσω μιας νέας προσφοράς**. Το Φινλανδία-Ελλάδα, που διεξάγεται απόψε, προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι σχετικές αποδόσεις να έχουν αυξηθεί.

Η συμμετοχή στην προσφορά** είναι μια απλή υπόθεση και οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά**;

Η αύξηση των αποδόσεων στον σημερινό αγώνα της Εθνικής οφείλεται στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που μειώνει κατά κανόνα όλες τις αποδόσεις, προκειμένου να εξασφαλίσουν την προμήθειά τους όλες οι στοιχηματικές εταιρίες. Με τη γκανιότα* στο 0%, όμως, δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Έτσι, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις, που μπορούν να αποφέρουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

Για να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Φινλανδία-Ελλάδα, πριν τις 21:45 που ξεκινά, και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, χάρη στην προσφορά** της Novibet. Συγκεκριμένα, οι αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.32 για νίκη της Φινλανδίας, 3.05 για ισοπαλία και 4.10 για νίκη της Ελλάδας. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις της μεγάλης πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία