Βόλφσμπουργκ - Χόλστεϊν Κιέλ με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η γερμανική Bundesliga επανέρχεται σήμερα στο προσκήνιο και στις προτιμήσεις των παιχτών του στοιχήματος που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο. Παράλληλα, καταφέρνει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μελών της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet, αφού στο πλαίσιό της διεξάγεται ο αγώνας που προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα.

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Χόλστεϊν Κιέλ, ο οποίος προσφέρεται από την Goalbet με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Τι σημαίνει αυτό; Πως οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί, κυμαίνονται σε επίπεδα άνω του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά. Βέβαια, όσοι ενδιαφέρονται για τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά θα πρέπει να καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Κορυφαίες αποδόσεις για αυξημένα κέρδη

Συγκεκριμένα, μόλις η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet έθεσε σε ισχύ την προσφορά της 0% γκανιότας στον σημερινό αγώνα της Bundesliga, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 αυξήθηκαν ελαφρώς. Χάρη στην προσφορά, οι εν λόγω αποδόσεις διαμορφώθηκαν ως εξής: 2.03 για νίκη της Βόλφσμπουργκ, 3.46 για ισοπαλία και 4.52 για νίκη της Χόλστεϊν Κιέλ.

Οι αποδόσεις αυξήθηκαν, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί σε κάθε σημείο ο bookmaker, μειώνοντας ελαφρώς την τιμή του. Χωρίς την προμήθεια αυτή, όμως, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές. Χάρη στην προσφορά και στην αύξηση που έφερε, μάλιστα, οι αποδόσεις της Goalbet στο 1Χ2 του Βόλφσμπουργκ - Χόλστεϊν Κιέλ ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχήματος, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα και έχουν μειώσει τις αντίστοιχες δικές τους αποδόσεις.

Την προσφορά της 0% γκανιότας για τον αγώνα Βόλφσμπουργκ-Χόλστεϊν Κίελ δεν την έχει ανακοινώσει μόνο η Goalbet αλλά και η Novibet. Και οι δύο ανήκουν στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας πράγμα που σημαίνει πως οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μπορούν να επωφεληθούν τις προσφορές τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία