Ρόμα-Μπολόνια με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Ρόμα τίθεται απόψε στις 21:45 αντιμέτωπη με τη Μπολόνια, σε έναν αγώνα της Serie A που μπορεί να μη χαρακτηρίζεται ως το απρόβλεπτο ντέρμπι της βραδιάς, αλλά υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν το τελικό του αποτέλεσμα. Ήδη, άλλωστε,η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Stoiximan έχει ανακοινώσει πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη του στην αγορά του 1Χ2 στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Ρόμα-Μπολόνια μέσω του Stoiximan μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εκμεταλλευόμενα τη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας. Πρόκειται για μια προσφορά που αυξάνει τις αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Η γκανιότα είναι η γνωστή προμήθεια που διατηρούν όλοι οι bookmakers σε κάθε στοίχημα και, από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους τρεις αυξημένες αποδόσεις και την ευκαιρία να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα της Serie A: 1.33 για νίκη της Ρόμα, 5.70 για ισοπαλία και 13.50 για νίκη της Μπολόνια. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί σε σημεία που να ξεπερνούν πολλές από αυτές που έχουν ανακοινωθεί σε άλλες στοιχηματικές εταιρίες, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Κάθε παίχτης που επιθυμεί να διεκδικήσει τα επιπλέον κέρδη, μάλιστα, μπορεί να συμμετάσχει στην προσφορά με την εξής απλή διαδικασία: να τοποθετήσει το στοίχημά του πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2 του Ρόμα-Μπολόνια. Και, εφόσον προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσει αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan καλύπτει στοιχηματικά όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και όχι μόνο... Έτσι από τον αγώνα Γρανάδα-Μάλαγα και το ισπανικό πρωτάθλημα που ανακοίνωσε με 0% γκανιότα σειρά έχει σήμερα το ιταλικό!

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία