Πολωνία-Πορτογαλία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Πολωνία και Πορτογαλία έρχονται σε δύο ημέρες αντιμέτωπες στο πλαίσιο του EURO, σε έναν αγώνα που παρουσιάζει εξίσου έντονο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Χάρη σε κάποιες προσφορές, άλλωστε, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν τον αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Μια τέτοια προσφορά είναι διαθέσιμη και στην Championsbet. Η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στο Πολωνία-Πορτογαλία, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις του αγώνα να έχουν αυξηθεί σε επιλεγμένα σημεία. Πρόκειται για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, το οποίο σημαίνει πως όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Πολωνία-Πορτογαλία έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί συνήθως σε κάθε αγώνα η Championsbet. Η συγκεκριμένη προμήθεια ευθύνεται για μια μικρή μείωση των αποδόσεων και, εφόσον απουσιάζει, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δε μειώθηκαν και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, μάλιστα, η Championsbet κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο των αντίστοιχων του ανταγωνισμού. Οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν στην πλειοψηφία τους κανονικά γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα του EURO: 4.05 για νίκη της Πολωνίας, 3.11 για ισοπαλία και 2.27 για νίκη της Πορτογαλίας. Οι αποδόσεις αυτές θα παραμείνουν αυξημένες έως την έναρξη του αγώνα, στις 22:00.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, αυξημένα κέρδη μπορούν να διεκδικήσουν μόνον όσοι επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στο Πολωνία-Πορτογαλία. Και, όπως είναι φυσικό, τα αυξημένα κέρδη θα εισπράξουν μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Πριν τέσσερις ημέρες η Πολωνία ήρθε αντιμέτωπη με την Ελβετία και η ιστοσελίδα σοιχημάτων Championsbet ανακοίνωσε το αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία