Έξι προσφορές για το Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το Σάββατο 22 Νοεμβρίου, στις 19:30 το απόγευμα, διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε ένα ντέρμπι που προκαλεί τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της Premier League. Και, όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλο τόσο σημαντικό αγώνα, οι προσφορές για όσους σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε αυτόν έχουν ήδη πέσει βροχή από τις εταιρίες στοιχημάτων.

 

Οι δύο πρώτες ανακοινώθηκαν πριν μερικές ημέρες από την νόμιμη εταιρία στοιχήματος Sportingbet. Τα μέλη της ιστοσελίδας που θα στοιχηματίσουν στο Άρσεναλ -Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν την ευκαιρία είτε να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο. Αναλυτικότερα, στην πρώτη περίπτωση, όσοι παίχτες τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα κι ένα κατά τη διάρκειά του και κερδίσουν δικαιούνται ένα μπόνους 5%. Στην προσφορά συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές, αλλά και τα παρολί.

 

Στη δεύτερη περίπτωση, από την άλλη, συμμετέχουν μόνο οι αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων. Όσοι στοιχηματίσουν σε αυτές πριν την έναρξη του αγώνα και χάσουν θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους (έως και 100 ευρώ), υπό την προϋπόθεση ότι θα εμφανιστεί τουλάχιστον μία κόκκινη κάρτα στον αγώνα.

 

Τα χαμένα τους χρήματα θα λάβουν πίσω και τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Paddy Power που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα. Αναλυτικότερα, κάθε παίχτης που θα στοιχηματίσει σε νίκη της Άρσεναλ ή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 1Χ2, θα λάβει πίσω τα χαμένα του χρήματα (έως και 50 ευρώ), αν ο αγώνας λήξει ισόπαλος.

 

Τέλος, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που ανακοινώνουν τρεις ιστοσελίδες: η Championsbet, ο Stoiximan και η Mybet. Η Championsbet και ο Stoiximan θα διατηρήσουν 0% γκανιότα από την αγορά του 1Χ2 στο Άρσεναλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις τους να βρίσκονται ψηλότερα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αντίστοιχα, η Mybet ενισχύει τις αποδόσεις της στο 104%, παρακρατώντας όχι μηδενική, αλλά μειωμένη γκανιότα. Σε κάθε περίπτωση, τα πιθανά κέρδη των παιχτών θα είναι υψηλότερα, σε σχέση με το μέσο όρο.

 

Χάρη στις παραπάνω προσφορές, λοιπόν, όσοι σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο ντέρμπι του Σαββάτου θα έχουν την ευκαιρία είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να μειώσουν το ρίσκο.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία