Τότεναμ-Τσέλσι με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον στους αγώνες του αγγλικού ποδοσφαίρου είναι και σήμερα έντονο και επικεντρώνεται στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο του EFL Cup. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, προσφέρεται και με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, γεγονός που σημαίνει πως αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, χάρη στα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται.

Για να διεκδικήσουν, όμως, τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν και τα κατάλληλα στοιχήματα. Εφόσον καλύψουν τις προϋποθέσεις που συνοδεύουν την προσφορά** της 0% γκανιότας* και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν στην προσφορά** της Novibet;

Στην προσφορά** της 0% γκανιότας* μπορούν να συμμετάσχουν όλα τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Novibet, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν εγκαίρως στο 1Χ2 του Τότεναμ-Τσέλσι και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Όσοι τα καταφέρουν θα δικαιούνται τα αυξημένα κέρδη που προέρχονται από τις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**. Και οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα*, η καθιερωμένη προμήθεια που μειώνει τις αποδόσεις σε κάθε σημείο στοιχηματισμού. Τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Χάρη στην προσφορά** και στην απουσία της γκανιότας*, οι αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του EFL Cup έχουν αυξηθεί. Συγκεκριμένα, έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.43 για νίκη της Τότεναμ, 3.60 για ισοπαλία και 3.17 για νίκη της Τσέλσι. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Τότεναμ-Τσέλσι.

Ο αγώνας Τότεναμ-Τσέλσι προσφέρεται και με ενισχυμένες αποδόσεις από την Novibet σε προσφορά** που ανακοίνωσε χτες για τις αναμετρήσεις στο πλαίσιο των αγγλικών Κυπέλλων.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία