Ντνιεπρ-Σεβίλλη με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Απόψε στις 21:45, η Ντνιεπρ και η Σεβίλλη θα βρίσκονται μια ανάσα από το τρόπαιο, το οποίο θα διεκδικήσουν στον τελικό του Europa League. Η έκπληξη της διοργάνωσης και το μεγάλο φαβορί θα τεθούν αντιμέτωπες σε έναν αγώνα που όχι μόνο παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά προσφέρει σε ουκ ολίγες περιπτώσεις στους παίχτες του στοιχήματος την ευκαιρία να διεκδικήσουν υψηλότερα κέρδη.

 

Οι εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, έχουν ήδη ανακοινώσει αρκετές προσφορές για όσους στοιχηματίσουν στον αποψινό τελικό του Europa League. Και μία από αυτές προέρχεται από την ιστοσελίδα στοιχήματος  Stoiximan, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 στο Ντνιεπρ-Σεβίλλη.

 

Αυτό σημαίνει ότι απουσιάζει η προμήθεια που διατηρούν οι υπεύθυνοι σε κάθε στοίχημα και πως οι αποδόσεις επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα – όχι μόνο σε σχέση με τις αντίστοιχες που θα ίσχυαν, αν ο Stoiximan διατηρούσε κανονικά γκανιότα, αλλά και σε σχέση με τις αντίστοιχες τις συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού. Με λίγα λόγια, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να εξασφαλίσουν τα υψηλότερα κέρδη, στοιχηματίζοντας στον Stoiximan.

 

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει, άλλωστε, η ιστοσελίδα του στοιχήματος, στην αγορά του 1Χ2 του τελικού, είναι άκρως ανταγωνιστικές και έχουν ως εξής: 6.40 για νίκη της Ντνιεπρ, 3.95 για ισοπαλία και 1.69 για νίκη της Σεβίλλης.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του τελικού στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις παραπάνω αποδόσεις. Επιπλέον, δε χρειάζεται να κάνουν την παραμικρή παραχώρηση, προκειμένου να συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προσφορά. Η μηδενική γκανιότα, άλλωστε, φέρνει αυξημένα κέρδη χωρίς να ζητά ανταλλάγματα, όπως ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού και άλλα. Το μόνο που ζητά είναι μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Ντνιεπρ και Σεβίλλη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία