Ισπανία-Ελλάδα με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εθνική ομάδα της Ελλάδας αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 την Ισπανία, με σκοπό να εξασφαλίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στον αγώνα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας  Stoiximan.

 

Πρόκειται για την προσφορά της μηδενικής γκανιότας, η οποία ισχύει για τον σημερινό αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε Ισπανία και Ελλάδα και έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του νικητή αγώνα. Με άλλα λόγια, η γκανιότα απουσιάζει από τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στη συγκεκριμένη αγορά, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα – από αυτά που θα κυμαίνονταν, αν ο Stoiximan διατηρούσε κανονικά γκανιότα, αλλά και από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Για να είναι σε θέση, όμως, να συμμετέχουν στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν το στοίχημά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του νικητή. Εφόσον η πρόβλεψή τους είναι σωστή, θα εισπράξουν τα κέρδη που υπόσχονται οι παρακάτω αποδόσεις: 2.30 για νίκη της Ισπανίας και 1.76 για νίκη της Ελλάδας.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, βέβαια, προσφέρει πολλά περισσότερα από τα αυξημένα κέρδη – πρώτα απ’ όλα, υπόσχεται αυξημένη αξία στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι παίχτες που επιθυμούν να την εκμεταλλευτούν δεν είναι αναγκασμένοι να παραχωρήσουν σημαντικά ανταλλάγματα, όπως ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού, για παράδειγμα. Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα με μια σωστή πρόβλεψη, πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του νικητή.

Ο προηγούμενος αγώνας για το Ευρωμπάσκετ της εθνικής μας ομάδας ήταν με την Σλοβενία και η νόμιμη ιστοσελίδα Stoiximan ανακοίνωσε ξανά τον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία