Οι δύο αγώνες του Champions League με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μετά τη χθεσινή επιστροφή του Champions League, είναι σχετικά προβλέψιμο το ποιοι αγώνες ξεχωρίζουν στο αγωνιστικό πρόγραμμα, αλλά και στο πρόγραμμα προσφορών στις εταιρίες στοιχημάτων. Αυτό που δεν είναι, βέβαια, προβλέψιμο, είναι τα αποτελέσματα των αγώνων και το πόσα κέρδη θα εξασφαλίσουν όσοι στοιχηματίσουν σωστά σε αυτούς.

 

Ειδικά στον Stoiximan, που έχει ανακοινώσει και σήμερα ότι διατηρεί 0% γκανιότα και στους δύο αγώνες του Champions League, τα κέρδη έχουν αυξηθεί. Η ιστοσελίδα στοιχημάτων, άλλωστε, ανακοίνωσε αυξημένες αποδόσεις και στο Μπάγερν-Άρσεναλ και στο Ρεάλ-Νάπολι. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα των αγώνων θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν υποστεί αυξημένο ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά του Stoiximan εξαλείφει την γκανιότα, η οποία ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ούτε μείωση αποδόσεων ούτε μείωση κερδών. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες και στα επιλεγμένα σημεία θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς του, λοιπόν, ο Stoiximan ανακοίνωσε αρχικά αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Άρσεναλ. Έτσι, οι αποδόσεις διαμορφώθηκαν ως εξής: 1.48 για νίκη της Μπάγερν, 4.85 για ισοπαλία και 8.20 για νίκη της Άρσεναλ. Έπειτα, ακολούθησε την ίδια διαδικασία στον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Νάπολι, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 1.61 για νίκη της Ρεάλ, 4.50 για ισοπαλία και 6.20 για νίκη της Νάπολι.

 

Η προσφορά του Stoiximan, τέλος, ισχύει έως την έναρξη των δύο αγώνων, στις 21:45. Οι παίχτες, λοιπόν, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2, να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τη σέντρα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία