Γκάνα-Τυνησία με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, εξακολουθεί να δίνει περισσότερο βάρος στους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου του Κόπα Άφρικα και έχει ανακοινώσει και σήμερα μια νέα προσφορά, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα με αυξημένα κέρδη. Η σημερινή προσφορά αφορά σε συγκεκριμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στον αγώνα ανάμεσα σε Γκάνα και Τυνησία και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της ιστοσελίδας.

Αναλυτικότερα, το Γκάνα-Τυνησία προσφέρεται με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Αποτέλεσμα της προσφοράς είναι να απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια της γκανιότας (η οποία μειώνει όλες τις αποδόσεις) και να έχουν αυξηθεί οι τρεις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Με άλλα λόγια, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον επιλεγμένο αγώνα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς αυξημένο ρίσκο.

 

Τα στοιχήματα που διεκδικούν αυξημένα κέρδη

Από τη στιγμή που η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet έχει επηρεάσει τις τρεις αποδόσεις της αγοράς του 1Χ2 του Γκάνα-Τυνησία, αυτά είναι τα σημεία που θα πρέπει να επιλέξουν όσοι θέλουν να την εκμεταλλευτούν. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξή του. Επιπλέον, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη.

Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Γκάνα-Τυνησία, μάλιστα, θα εισπράξουν κέρδη που θα είναι αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών, παρόλο που θα προέρχονται από προσφορά.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα

Οι μόνες αποδόσεις που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας είναι εκείνες που βρίσκονται στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Αυτές οι αποδόσεις έχουν πλέον διαμορφωθεί ως εξής: 2.55 για νίκη της Γκάνα, 2.97 για ισοπαλία και 3.66 για νίκη της Τυνησίας. Αν συγκρίνει κανείς τις παραπάνω αποδόσεις με αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, θα διαπιστώσει ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία