Κορυφαίες αποδόσεις στο Ολλανδία-Γαλλία από την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet συνεχίζει να επικεντρώνει το ενδιαφέρον της στους αγώνες του Nations League όπως και χτες και καλύπτει και σήμερα όλα τα γεγονότα και όλα τα στοιχηματικά ενδεχόμενα. Παράλληλα, δεν παραλείπει να ανακοινώσει και μια προσφορά**, για όσα μέλη της θέλουν να στοιχηματίσουν στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ολλανδία και Γαλλία. Η προσφορά** αφορά τους παίχτες που θα τοποθετήσουν στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν κέρδη, προβλέποντας το τελικό αποτέλεσμα.

Τα κέρδη που θα διεκδικήσουν όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet θα είναι αυξημένα, χάρη στο γεγονός ότι τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 προσφέρονται με 0% γκανιότα*. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως – αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το στοιχηματικό ρίσκο.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές στο Ολλανδία-Γαλλία

Η προσφορά** της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των κορυφαίων αποδόσεων που έχουν ανακοινωθεί. Η προσφορά**, μάλιστα, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα, γεγονός που σημαίνει μεταξύ άλλων πως τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν οι νικητές θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τα κέρδη, βέβαια, εξαρτώνται από τις αυξημένες αποδόσεις που οφείλονται στην προσφορά**. Και οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η στοιχηματική εταιρία Novibet στην αγορά του 1Χ2 έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.32 για νίκη της Ολλανδίας, 3.55 για ισοπαλία και 2.38 για νίκη της Γαλλίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, αφού κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία