Νορβηγία-Σουηδία με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Κάποιες από τις ευκαιρίες στοιχηματισμού που έχουν σήμερα οι παίχτες στη διάθεσή τους, χάρη στους προκριματικούς αγώνες του EURO, έχουν μεγαλύτερη αξία από άλλες, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και σε προσφορές** που έχουν ανακοινώσει οι στοχηματικές εταιρίες. Μια τέτοια προσφορά** μπορούν να εκμεταλλευτούν σήμερα και τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Νορβηγία και Σουηδία.

Οι παίχτες αυτοί θα μπορέσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε επιλεγμένα σημεία με κορυφαίες αποδόσεις, οι οποίες έχουν αυξηθεί, μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει στην αγορά του 1Χ2 του Νορβηγία-Σουηδία και ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στα επιλεγμένα σημεία.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει αυξήσει ουσιαστικά τις αποδόσεις που θα συναντήσουν όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Νορβηγία-Σουηδία. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία, πριν την έναρξη του αγώνα, και προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Και τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν οι νικητές θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτούνται επιπλέον ανταλλάγματα για την απελευθέρωσή τους.

Με άλλα λόγια, η σημερινή προσφορά της Novibet υπόσχεται αυξημένα κέρδη, ενώ παράλληλα συνοδεύεται από απλές προϋποθέσεις και ελάχιστα ανταλλάγματα από πλευράς παιχτών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet

Χάρη στην προσφορά** που ανακοίνωσε, η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει τη δυνατότητα να ανακοινώσει αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς. Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα της προκριματικής φάσης του EURO και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.66 για νίκη της Νορβηγίας, 3.23 για ισοπαλία και 3.15 για νίκη της Σουηδίας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία