Δύο αγώνες του Nations League με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχήμάτων Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και για σήμερα μια διπλή προσφορά, που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσα μέλη της σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στους αγώνες του Nations League. Χάρη στην προσφορά αυτή, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στοιχηματίσουν σε δύο επιλεγμένες αναμετρήσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στην αγορά του 1Χ2.

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρία Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα τους εξής σημερινούς αγώνες του Nations League: το Γερμανία-Ολλανδία και το Δανία-Ιρλανδία. Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 θα μπορέσουν, μέσω της προσφοράς, να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους και να αυξήσουν περισσότερο το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της 0% γκανιότας;

Η σημερινή προσφορά της Goalbet υπόσχεται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα την εκμεταλλευτούν, χάρη σε μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 των επιλεγμένων αγώνων έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η καθιερωμένη προμήθεια που διατηρούν οι εταιρίες στοιχημάτων, που υπό κανονικές συνθήκες μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση. Χωρίς τη γκανιότα, όμως, δεν υπάρχει λόγος για μείωση των αποδόσεων και τα υποσχόμενα κέρδη γίνονται αυτόματα περισσότερα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 των δύο επιλεγμένων αγώνων. Εκεί θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: στον πρώτο αγώνα, η νίκη της Γερμανίας πληρώνει 1.98, η ισοπαλία 3.82 και η νίκη της Ολλανδίας 4.22, ενώ στον δεύτερο αγώνα, η νίκη της Δανίας πληρώνει 1.63, η ισοπαλία 3.83 και η νίκη της Ιρλανδίας 7.67.

Εφόσον οι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία, θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Goalbet. Και όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα των επιλεγμένων αγώνων θα εισπράξουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

Να θυμίσουμε πως η Goalbet είχε ανακοινώσει και τους προηγούμενους αγώνες Ολλανδίας και Δανίας με Γαλλία και Ουαλία αντίστοιχα και πάλι με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία