Σενεγάλη-Κολομβία με κορυφαίες αποδόσεις στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν σήμερα στον αγώνα του Μουντιάλ ανάμεσα σε Σενεγάλη και Κολομβία έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν μία ακόμη προσφορά** και να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η συγκεκριμένη προσφορά** ισχύει για τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χάρη στις κορυφαίες αποδόσεις που φέρνει.

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Σενεγάλη και Κολομβία, με αποτέλεσμα να έχει ανακοινώσει μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία. Όσοι εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη, περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Αυξημένη αξία στα στοιχήματα στο 1Χ2

Η γκανιότα* απουσιάζει στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Σενεγάλη-Κολομβία και το αποτέλεσμα είναι να μην έχουν μειωθεί, όπως συνήθως, οι τρεις αποδόσεις. Έτσι, το ρίσκο παραμένει ίδιο, αλλά τα πιθανά κέρδη αυξάνονται για όσους προβλέψουν σωστά.

Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Μουντιάλ έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 4.90 για νίκη της Σενεγάλης, 3.75 για ισοπαλία και 1.88 για νίκη της Κολομβίας. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά** και προβλέψουν σωστά, τέλος, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που δικαιούνται, με τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

H Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας γεγονός που σημαίνει πως και οι Έλληνες μπορούν να στοιχηματίσουν μέσω της ιστοσελίδας της και να εκμεταλλευτούν τις προσφορές** της.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία