Λέστερ – Ατλέτικο Μαδρίτης με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Το Champions League επιστρέφει, με τους επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των προημιτελικών να μονοπωλούν σήμερα το ενδιαφέρον των φιλάθλων και, φυσικά, των παιχτών του στοιχήματος. Ειδικά οι τελευταίοι έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε κορυφαίους αγώνες και ανάλογα με τις προβλέψεις τους, να εξασφαλίσουν ή όχι κέρδη.

Κάποιοι άλλοι, μάλιστα, θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη – εφόσον, βέβαια, προβλέψουν σωστά. Πρόκειται για όσους στοιχηματίσουν μέσω της Novibet στον αγώνα της Λέστερ με την Ατλέτικο Μαδρίτης και επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες αυτοί θα μπορούν  να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η Novibet.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού προημιτελικού του Champions League ανάμεσα σε Λέστερ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Αυτό σημαίνει ότι η προμήθεια που μειώνει ελαφρώς τις συγκεκριμένες αποδόσεις απουσιάζει και πως παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα θα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στο πλαίσιο της προσφοράς** της αφορούν αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προημιτελικού και έχουν ως εξής: 3.80 για νίκη της Λέστερ, 3.60 για ισοπαλία και 2.15 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι παραπάνω αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, αφού οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Τα στοιχήματα που δικαιούνται αυξημένα κέρδη

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να επιλέξουν τον αγώνα ανάμεσα σε Λέστερ και Ατλέτικο Μαδρίτης και την αγορά του 1Χ2, όπου ισχύει αποκλειστικά η προσφορά**. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη της αναμέτρησης, στις 21:45. Και, τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Από εκεί και πέρα, δεν έχει σημασία ούτε η αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν ούτε το αν θα είναι μονά ή παρολί. Και όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά θα λάβουν ολόκληρο το ποσό που θα κερδίσουν με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως θα μπορούν να πραγματοποιήσουν άμεσα ανάληψη των κερδών τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία