0% γκανιότα* σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από τη Novibet

Το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, καθώς μεταξύ άλλων διεξάγονται και δύο κορυφαίες διοργανώσεις, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στην πρώτη περίπτωση, οι ομάδες της Premier League συνεχίζουν τις εγχώριες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ενώ στη δεύτερη, οι ομάδες μπάσκετ του Champions League επιστρέφουν στα ευρωπαϊκά παρκέ, με σκοπό την πρόκριση στην επόμενη φάση.

 

Η εταιρία στοιχήματος Novibet, βέβαια, καλύπτει στοιχηματικά και τις δύο διοργανώσεις στο σύνολό τους, ενώ ταυτόχρονα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν δύο προσφορές** και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Οι προσφορές** αυτές έχουν αυξήσει επιλεγμένες αποδόσεις, σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έναν αγώνα μπάσκετ.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα της Στόουκ με τη Σαουθάμπτον στο ποδόσφαιρο και στον αγώνα της Παρτιζάν με τη Μπεσίκτας στο μπάσκετ. Και στους δύο αγώνες, έχουν αυξηθεί κάποιες αποδόσεις, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί συνήθως ο bookmaker, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις.

 

Από τη στιγμή, λοιπόν, που οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, οι δύο αγώνες υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στις επιλεγμένες αγορές. Αναλυτικότερα, στο ποδόσφαιρο έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, ενώ στο μπάσκετ οι αντίστοιχες στην αγορά του νικητή.

 

Στον αγώνα της Premier League, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στο 1Χ2: 3.30 για νίκη της Στόουκ, 3.33 για ισοπαλία και 2.47 για νίκη της Σαουθάμπτον. Αντίστοιχα, στον αγώνα μπάσκετ του Champions League, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή έχουν ως εξής: 2.38 για νίκη της Παρτιζάν και 1.71 για νίκη της Μπεσίκτας.

 

Οι δύο προσφορές**, τέλος, ισχύουν αποκλειστικά για τα σημεία στις δύο επιλεγμένες αγορές, ενώ οι παίχτες θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις μόνον έως την έναρξη κάθε αγώνα – το Στόουκ-Σαουθάμπτον ξεκινά στις 22:00 και το Παρτιζάν-Μπεσίκτας στις 21:30.

Η Novibet ιδρύθηκε το 2010 και το 2012 εντάχθηκε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία