Κορυφαίες οι αποδόσεις της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet στο Σάντα Κλάρα - Πόρτο

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε σήμερα ένα σετ κορυφαίων αποδόσεων στον αγώνα ανάμεσα σε Σάντα Κλάρα και Πόρτο, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει για τα κατάλληλα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του αγώνα. Χάρη στην προσφορά, οι παίχτες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς όμως να ρισκάρουν περισσότερο.

Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα.

 

Σάντα Κλάρα - Πόρτο με 0% γκανιότα

Την προσφορά της Goalbet μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Σάντα Κλάρα - Πόρτο. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι μονά ή παρολί. Ωστόσο, θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 και να τοποθετηθούν στο pre-game, αφού τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά.

Βασική προϋπόθεση, τέλος, είναι τα στοιχήματα να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στο 1Χ2 του Σάντα Κλάρα - Πόρτο

Οι μόνες αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας και έχουν αυξηθεί είναι εκείνες που θα συναντήσουν όσοι στοιχηματίσουν εγκαίρως στο 1Χ2 του Σάντα Κλάρα - Πόρτο. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 7.35 για νίκη της Σάντα Κλάρα, 4.28 για ισοπαλία και 1.58 για νίκη της Πόρτο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία