Έβερτον-Άρσεναλ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η αγγλική Premier League φέρνει τις ομάδες στον δρόμο του να κλείσουν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις πριν την εορταστική περίοδο και οι ομάδες ενός από τα κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπης έρχονται αντιμέτωπες μεταξύ τους και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, προσφέροντας στους παίχτες του στοιχήματος την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν προβλέψεις και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Όσοι θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη που διεκδικούν, μάλιστα, δεν έχουν παρά να αναζητήσουν την κατάλληλη προσφορά – όπως η σημερινή της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet, η οποία υπόσχεται περισσότερα κέρδη, χάρη σε αύξηση των αποδόσεων.

 

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Championsbet είναι αυτή της 0% γκανιότας, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις στον αποψινό αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Έβερτον και Άρσεναλ. Η εν λόγω προσφορά εξαλείφει τη γκανιότα, την προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Championsbet, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του over/under να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, όσοι εκμεταλλευτούν τις εν λόγω αποδόσεις θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του over/under, στον αποψινό αγώνα της Premier League: 1.73 για το over 2,5 γκολ και 2.07 για το under 2,5 γκολ. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει ο ανταγωνισμός. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο over/under του Έβερτον-Άρσεναλ μέσω της Championsbet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Για να είναι σε θέση, τέλος, να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45, και να επιλέξουν την αγορά του over/under 2,5. Εφόσον προβλέψουν σωστά τον αριθμό των γκολ στον αγώνα, θα κερδίσουν επιπλέον χρήματα και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

 

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και ξεχωρίζει για την ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα και παιχνίδια αλλά και για την πρακτική ιστοσελίδα της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία